کنسرو ماهی

به وب سایت دانلود و دریافت فایل های درسی آموزشی خوش آمدید اکنون مشخصات فایل کنسرو ماهیرا مشاهده می نمایید
کنسرو ماهی|50677884|te|

حجم فایل : 534.2 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 18
بنام خدا موضوع :
یخچالهای طبیعی

دبیر محترم :
سرکارخانم باقری

گردآورنده:
محدثه خضری
دبیرستان دخترانه عطار1 عنوان :


در از ماهی های مختلفی استفاده می شود از
جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر
ماهي تون:
انواع ماهي تون از خانواده اسکومبرویيد(Scombridae) و از ماهي‌هاي دريايي مي‌باشند که در اقيانوس کبير، هند، اطلس و بعضي درياهاي وابسته به اين اقيانوس‌ها از جمله آب‌هاي جنوبي ايران(درياي عمان، تنگه هرمز و قسمتي از خليج‌فارس) پراکنده‌اند که داراي جنس و گونه‌هاي متعددي مي‌باشند.
ويژگي‌هاي استاندارد مواد اوليه:
ماهي
روغن
نمک
آب
ظروف بسته‌بندي (قوطي)
لاک‌ها فرآيند توليد:
ماهي پس از صيد(مرگ) در اثر فعاليت باکتري‌ها و آنزيم‌ها به سرعت ويژگي‌هاي خود را از دست داده و پس از مدتي علايم فساد در آن ظاهر مي‌گردد. لذا جهت افزايش زمان ماندگاري آن بر اساس اصول نگهداري مواد غذايي مراحل زير در مورد آن انجام مي‌گيرد:

1- از بين بردن ميکروارگانيسم‌هاي موجود در حد امکان يا جلوگيري از فعاليت آن ها به وسيله پخت اوليه(Pre–cooking) به کمک بخار يا هواي داغ.

2- توقف يا کاهش سرعت فعاليت آنزيم‌ها و جلوگيري از دستيابي به اکسيژن، جهت ممانعت از فعل و انفعالات شيميايي از طريق جاگذاري ماهي‌ها در قوطي و خالي کردن نسبي هواي قوطي‌ها قبل از دربندي.
3- حفاظت محصول مورد نظر از آلودگي مجدد، از طريق دربندي قوطي‌ها و اعمال فرآيند حرارتي نهايي (Heat Processing) به‌مدت 65 دقيقه در دماي 121- 110 درجه سانتي‌گراد. ارزش غذايي:
مواد مغذي در 100 گرم کنسروماهي تون(Tuna) در روغن به شرح زير است:
آب: 6/52 گرم انرژي: kcal 288 پروتئين: 2/24گرم
چربي: 5/20گرم خاکستر: 4/2 گرم ساير: مواد معدني و ويتامين‌ها.
در حال حاضر سرانه مصرف ماهي در کشور حدود 5 کيلوگرم است که در مقايسه با متوسط سرانه دنيا(22 کيلوگرم) ميزان کمي است که يکي از علت‌هاي آن مي‌تواند فسادپذيري بيش از حد ماهي باشد، چرا که مصرف ماهي فاسد، مسموميت و حساسيت شديد براي مصرف کننده به دنبال دارد. بنابراين با مصرف کنسرو ماهي ضمن تامين انرژي مورد نياز بدن، به نوعي کمبود يا فقدان ماهي در سبد غذايي نيز جبران مي‌گردد. ويژگي‌هاي استاندارد فرآورده نهايي:
- قوطي پرشده اين فرآورده بايد عاري از زنگ زدگي، باد کردگي، لحيم شدگي، ضرب ديدگي در ناحيه دربنديي با علائم نشت و يا ساير آثار ناشي از فساد محتويات درون آن باشد.
- محتوي گوشت موجود در فرآورده، بايد بدون زوايد غير گوشتي مانند پوست، فلس، استخوان، باله، دم وامعاء واحشاء و دلمه خون آشکار باشد.
- چنانچه محصول تحت عنوان "کنسرو ماهي تون با گوشت تکه‌اي" عرضه مي‌شود، ميزان گوشت خرده در آن بايد بيش از 5...



مطالب دیگر:
📖پاورپوینت کیلوماستیکس مسنیلی📖جزوه زبان تخصصي و 1000 نكته تربيت بدني (مجموعه تربیت بدنی)📖جزوه آمار، سنجش و اندازه گیری (مجموعه تربیت بدنی)📖جزوه مجموعه تست سال هاي گذشته (مجموعه تربیت بدنی)📖جزوه انتقال جرم و عملیات واحد📖پاورپوینت اصول برنامه ریزی📖جزوه ریاضیات کاربردي و عددي (2) رشته مهندسی شیمی📖پاورپوینت اصول انتقال صحیح بیمار در اورژانس📖پاورپوینت انواع ماهواره و تاریخچه پیدایش آن ها📖پاورپوینت اثرات بیولوژیکی پرتوهای یونساز📖پاورپوینت درمان بیماران مبتلا به عفونت های عصبی📖پاورپوینت اُتانازی📖پاورپوینت خلاصه کتاب سيستم هاي دودويي📖پاورپوینت انجمن تلاشگران و کوشندگان سلامت ایران📖پاورپوینت خلاصه کتاب شيوه ارائه مطالب علمي تالیف سيدمحمدتقي روحاني رانكوهي📖پاورپوینت خلاصه کتاب اصول طراحی و پياده سازی زبان های برنامه سازی ترجمه جعفرنژاد قمی📖پاورپوینت اسیلوسکوپ📖پاورپوینت آشنائی با بیمارستان، پرونده پزشکی و اندازه گیری علائم حیاتی📖پاورپوینت پردازه ها📖پاورپوینت نظام شايستگي در شركت ملي گاز ايران با تأكيد بر جذب شايستگان و پرورش كارآمدان📖پاورپوینت اوراکل📖پاورپوینت نویز و ارتعاش صنعتی📖پاورپوینت اداره ایمنی و بهداشت شغلی📖پاورپوینت دراکونکولوس مدی نن سیس📖پاورپوینت فن آوری اطلاعات